Eric Krijger

Eigenaar van de tennisschool

Mijn team staat op de tennisbaan klaar voor jou!

Hoi, ik ben Eric Krijger. Mijn tennisschool staat voor de ontwikkeling van tennissers, met passie en laagdrempeligheid.

Mijn verhaal

Samen met mijn vrouw Eugenie zijn we Tennisschool Haarlemmermeer in 1994 gestart op sportpark Toolenburg in Hoofddorp. Ons idee was destijds om veel mensen uit de groeikernen van de Haarlemmermeer te enthousiasmeren voor tennis. Vandaar de naam Tennisschool Haarlemmermeer. In de loop der tijd zijn we bij meerdere verenigingen de lessen gaan verzorgen.

Op dit moment verzorgen wij alle lessen bij Tennisvereniging HBC in Heemstede, Tennisclub Zwaanshoek, Tennisvereniging Vogelenzang en Tennisvereniging Rijsenhout. Wij zijn als tennisschool redelijk “honkvast”. In Heemstede geven wij reeds meer dan 25 jaar les, in Zwaanshoek 15 jaar en in Vogelenzang meer dan 10 jaar. Wij verzorgen de lessen met 8 trainers.

Tijdens het winterseizoen verzorgen wij (ruim 25 jaar!) de meeste lessen in Tennishal Zwaanshoek. Deze lessen zijn niet clubgebonden en staan open voor alle tennissers.

Hier geloof ik in:

Ontwikkeling

De ontwikkeling van tennissers, hun vaardigheid om dit prachtige spelletje te spelen, en met name dan ook met plezier, staat voor mij op nummer 1.

Passie

Mijn leven is tennis, mijn hart is tennis, ons team is tennis. Passie voor deze prachtige sport is wat ons motiveert.

Laagdrempeligheid

Iedereen kan tennissen! Onze lessen staan open voor tennissers van elk nivo en elke leeftijd.

Trainers

Eric Krijger 
Nicky van Bakel 
Ruud Verhoeven 
Mike Verkerk 
Esther van Rooijen 
Brian Lancaster 
Michel Admiraal
Jack Edelaar
Armijn van Hooijdonk

 

Vacatures

Heb je interesse om bij ons les te geven of om stage te lopen, stuur dan een mail naar info@tennisschoolhaarlemmermeer.nl.

Wij nemen dan snel contact met je op.