Tennisvereniging HBC

Tennislessen in de zomer en winter

Inschrijven en informatie

Inschrijven

Inclusief informatie

FAQ

Vragen over inschrijven en lesgroepen

Trainers

Eric Krijger

Adres

Ringvaartlaan 2
2103XW Heemstede

Welkom bij de tennislessen voor Tennisvereniging HBC

TV HBC heeft een eigen sportcomplex met kunstgras tennisbanen met LED verlichting waarop het hele jaar getennist kan worden.

Met ruim 700 leden tussen de 6 en de 80 jaar is het een actieve maar vooral recreatieve vereniging.

Een vereniging met vele mogelijkheden om vrij te spelen, competitie te spelen, mee te doen aan toernooien en te trainen onder begeleiding van vaste trainers.

Het tossen op verschillende middagen en de woensdagavond is binnen HBC een succes.

De jeugdafdeling is met 220 jeugdleden groot en de jeugdcommissie is zeer actief met het organiseren van diverse activiteiten.

Wil je een proefles? Neem kontakt op met Eric Krijger 0653875147 info@tennisschoolhaarlemmermeer.nl

Inschrijven lessen (makkelijker op groot scherm dan mobiel)

Ben je geboren in 2005 of 2006?

Jonge senioren, geboren in 2005 of 2006, kunnen zich opgeven voor lessen voor volwassenen én jeugd. Zowel in de zomer als in de winter worden de lessen gegeven op de all weather banen van TVHBC

Voorwaarden

Als je inschrijft, ga je akkoord met het lesreglement en de privacy voorwaarden.

Informatie

Leskalender

Kijk hier voor de leskalenders

Lessen voor de jeugd

Lesgeld: bij de jeugd is het lesgeld in het zomerseizoen inbegrepen in de contributie. Vandaar dat daar geen lesgeld wordt genoemd. In het winterseizoen zijn de lessen niet bij de contributie inbegrepen.

Methode: voor de jeugdlessen volgen wij het Tenniskids programma van de KNLTB.

Lessen voor de volwassenen

Bij de lessen voor volwassenen is er de mogelijkheid voor groeps-,duo- of privélessen. Voor de groepslessen kan je individueel inschrijven of als groep. Iedereen wordt ingedeeld op basis van niveau, leeftijd, en beschikbare tijd.

Je moet lid zijn!

Om lessen te mogen volgen moet je lid zijn van Tennisvereniging HBC. Ben je nog geen lid? Ga dan naar de website van de club voor informatie en en online aanmelden.

Veelgestelde vragen

Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Klik rechts op de vragen voor de antwoorden.

Op het inschrijfformulier geef ik aan op welke dagen en tijden ik naar les kan. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen. Geef liefst zoveel mogelijk dagen en tijden aan. Mocht het niet lukken om u op uw voorkeursdag/tijd in te delen, nemen wij altijd telefonisch contact op om te overleggen.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. Stem onderling af dat jullie allemaal zo snel mogelijk inschrijven en dezelfde gewenste dagen en tijden invullen. Op het inschrijfformulier is er een mogelijkheid om gewenste partners in te vullen. Naast de gewenste partners kijken we uiteraard ook naar aspecten zoals beschikbaarheid en speelsterkte.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe zijn er geen lessen tijdens de officiële vakanties en feestdagen. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisen in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Wat betekent groepsles en privéles?

Wij hebben onze lestypes een naam gegeven om ze administratief te kunnen onderscheiden. Een “Groepsles” is met 3 of meer cursisten in één groep. Bij “Privéles” sta je alleen met de trainer op de baan. “Duoles” is een tussenvorm waarbij je met z’n tweeën les krijgt.

Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click right above on Login and, subsequently on the page that appears, on the American flag. That return back to this page. The registration form will be in English.