MEER PADEL - Padel Zwaanshoek

Padel lessen voor iedereen

Inschrijven en informatie

Inschrijven

Inclusief informatie

FAQ

Vragen over inschrijven en lesgroepen

Trainers

Nicky van Bakel
Ruud Verhoeven
Armijn van Hooijdonk
Brian Lancaster

Adres

Noppenstraat 1
2136AH Zwaanshoek

Welkom bij MEER PADEL

Meer Padel is onderdeel van Tennisschool Haarlemmermeer en geeft padellessen bij Zwaanshoek Tennis & Padel voor jong en oud. Tijdens de lessen besteden wij veel aandacht aan de technische en tactische aspecten van padel. De leraren hebben een opleiding tot padelleraar gevolgd bij de KNLTB.

Wil jij padel op de juiste manier aanleren?

Of wil jij je padelspel verbeteren?

Geef je snel op voor een van onze cursussen of clinics.

Inschrijven padel lessen 

Lessen Volwassenen

Na de succesvolle zomerlessen is inschrijven voor de najaarslessen mogelijk. Het is een cursus van 8 lessen te beginnen vanaf  14 september 2024.

Er kan worden ingeschreven voor groepslessen beginners, semi-gevorderden en gevorderden. Beginners hebben les met 5 leerlingen op 1 baan. Semi-gevorderden en gevorderden met 4 leerlingen op één baan.
Priveles
kan in overleg. Stuur daarvoor een mail naar info@tennisschoolhaarlemmermeer.nl of bel Eric Krijger (0653875147).

Uitleg padel niveau’s:

Beginners: Geen of nauwelijks ervaring met padel
Semi-gevorderden: heeft al enige trainings-en wedstrijdervaring en kent de basisslagen van het spel.
Gevorderden: heeft al veel trainings- en wedstrijdervaring en weet vanuit elke hoek hoe de bal vanaf de wand terugstuit en past daarop zijn of haar voetenwerk en positie in het veld aan.

Inschrijven met zelf gevormde groepen van 4 personen is bij semi-gevorderden en gevorderden heel handig. Individueel opgeven is moegelijk. Wij delen dan in naar leeftijd en niveau.  Het opgeven met 1,2 of 3 personen kan ook. Het lesgeld wordt duurder indien de groep uit minder dan 4 personen bestaat.

De lessen worden gegeven op maandagavond, woensdagavond, zaterdag en doordeweeks overdag.

Bij verhindering op deze vaststaande dagen kan de les niet worden ingehaald. Er kan wel een vervanger deelnemen. Inhaallessen worden gegeven als lessen door weersomstandigheden niet door kunnen gaan.
Je hoeft geen lid te zijn van Zwaanshoek Tennis & Padel en rackets zijn gratis te leen.

 

Lessen Jeugd

De winter jeugdlessen starten 7 oktober. De winterlessen voor de jeugd zijn van september t/m maart en bestaat uit 15 lessen op een vast moment in de week. Afgelopen zomer vonden de lessen op dinsdagmiddag plaats. Wij hopen te gaan uitbreiden naar meerdere middagen. Wij zijn hierbij afhankelijk van het aantal inschrijvingen.De kosten voor 15 lessen zijn 168 euro. Baanhuur en alle materialen zijn bij het lesgeld inbegrepen. Lidmaatschap van TC Zwaanshoek is niet noodzakelijk.

Informatie over de jeugdlessen kun je krijgen bij Eric Krijger (0653875147).

 

Losse les reserveren?

Fexibel trainen of een “losse” groeps of privéles boeken is mogelijk. Deze uren zullen voornamelijk overdag of op zaterdag plaats vinden. De kosten voor een losse flexibele les zijn € 85,- (lesgeld en baanhuur) per uur in totaal met een maximum van 4 personen op 1 baan. Voor deze losse lessen organiseren wij geen andere deelnemers!

Een losse les is te reserveren door een mail te sturen naar info@tennisschoolhaarlemmermeer.nl of te appen of bellen met Eric Krijger (0653875147)

Voorwaarden

Als je inschrijft, ga je akkoord met het lesreglement en de privacy voorwaarden.

 

Wat is padel?

Padel is één van de snelst groeiende racketsporten in de wereld en is een combinatie tussen tennis en squash. Deze racketsport wordt altijd in dubbelspel gespeeld op een veld van 20 x 10 meter omgeven door een glazen wand en hekwerk. De bal mag nadat hij de achterwand heeft geraakt teruggespeeld worden. Net zoals bij tennis mag de bal maar eenmaal stuiteren en moet de bal eerst de grond raken voordat de bal de wand raakt. Het scoreverloop is indentiek aan tennis, maar de opslag is onderhands.

Klik hieronder op de foto voor een slideshow over padel.

Veelgestelde vragen

Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Klik rechts op de vragen voor de antwoorden.

Op het inschrijfformulier geef ik aan op welke dagen en tijden ik naar les kan. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen. Geef liefst zoveel mogelijk dagen en tijden aan. Mocht het niet lukken om u op uw voorkeursdag/tijd in te delen, nemen wij altijd telefonisch contact op om te overleggen.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. Stem onderling af dat jullie allemaal zo snel mogelijk inschrijven en dezelfde gewenste dagen en tijden invullen. Op het inschrijfformulier is er een mogelijkheid om gewenste partners in te vullen. Naast de gewenste partners kijken we uiteraard ook naar aspecten zoals beschikbaarheid en speelsterkte.

Wanneer is er les?

Er is altijd les met deze uitzonderingen:

  • Tijdens schoolvakanties en nationale feestdagen is er geen les.
  • Tijdens open toernooien en clubkampioenschappen kunnen lessen afgelast worden. Vraag bij twijfel de trainer.
  • De laatste weken van een seizoen gebruiken we voor het inhalen van lessen die om welke reden dan ook niet zijn doorgegaan. In de zomer zijn deze inhaallessen meestal in de laatste twee weken van september en in de winter in de laatste drie weken van maart.

Jouw precieze lesrooster kan je bekijken in onze APP. Log daarop in met je persoonlijke toegangscode, klik op IK, dan op groepen, vervolgens op je lesgroep en scroll daar naar beneden.

Wat betekent groepsles en privéles?

Wij hebben onze lestypes een naam gegeven om ze administratief te kunnen onderscheiden. Een “Groepsles” is met 3 of meer cursisten in één groep. Bij “Privéles” sta je alleen met de trainer op de baan. “Duoles” is een tussenvorm waarbij je met z’n tweeën les krijgt.

Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click right above on Login and, subsequently on the page that appears, on the American flag. That return back to this page. The registration form will be in English.