De Open Dag is op zondag 17 maart 2024 van 10.00 tot 15.00 uur. Doe mee met een gratis proeftraining van Tennisschool Haarlemmermeer en Meer Padel. Kijk naar de finales van het Spring Doubles Open tennistoernooi met een drankje op het terras. Proef de sfeer van onze gezellige tennis- en padelvereniging! 

Voor de jeugd zijn er proeftrainingen tennis en padel. Voor volwassenen is om 14.30 uur een kennismakingsclinic padel, met aandacht voor de basisslagen en een partijtje na afloop.

Meld je aan voor de trainingen via info@tczwaanshoek.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en in welke groep je wilt meedoen. Zo word je persoonlijk ontvangen. Rackets en ballen zijn aanwezig.

Programma proeftrainingen tennis en padel (jeugd)

 • 10.00 – 10.45 uur: tennis en padel training jeugd 5 t/m 8 jaar
 • 11.00 – 12.00 uur: tennis en padel training jeugd 9 t/m 12 jaar
 • 12.00 – 12.45 uur: tennis en padel training jeugd 13 t/m 17 jaar 

Middagprogramma

 • 13.30 uur: wedstrijden padel voor de jeugd.  Dit is voor kinderen die padelles hebben en voor kinderen die een partijtje kunnen spelen. 
  Je speelt Padel Up and Down. Je ouders mogen ook meedoen, maar dat hoeft niet. Je hebt geen vaste partner nodig. 
 • 14.30 uur: kennismakingsclinic padel voor volwassenen met aandacht voor de basisslagen. Na afloop speel je een partijtje. Je hoeft geen lid te zijn van Zwaanshoek Tennis & Padel. Het inschrijfgeld is € 10 per persoon, ter plekke contant te voldoen bij de padelleraar.

Aanmelding proeftrainingen

 • Meld je aan voor de trainingen via info@tczwaanshoek.nl. Vermeld hierbij je naam, leeftijd en in welke groep je wilt meedoen. Zo word je persoonlijk ontvangen.
 • Rackets en ballen zijn aanwezig, maar je eigen racket meenemen kan natuurlijk ook. 

Jeugd Kick Off Toernooi 10.00 – 12.30 uur

Het Jeugd Kick Off Toernooi wordt op zondag 17 maart georganiseerd door de Jeugdcommissie en Tennisschool Haarlemmermeer. Het toernooi is voor alle tennissende jeugd van Zwaanshoek. Aanvang: 10.00 uur.

Je krijgt informatie over de tennislessen, tenniscompetitie en alle andere jeugdactiviteiten voor het komende seizoen. Vriendjes en vriendinnetjes zijn hartelijk welkom. Dus het belooft weer super gezellig te worden!

Je kunt je aanmelden via jeugdcommissie@tczwaanshoek.nl. De tenniscompetitieteams zijn automatisch ingeschreven.

Overige activiteiten

 • Finalewedstrijden Spring Doubles Open tennis vanaf 11.30 uur.
 • Een springkussen voor de kleintjes.

Heb je voor of na de open dag nog vragen, dan kun je altijd contact opnemen via info@tczwaanshoek.nl.