Tennisvereniging Rijsenhout

Tennislessen voor jeugd en volwassenen

Inschrijven en informatie

Inschrijven

Inclusief informatie

FAQ

Vragen over inschrijven en lesgroepen

Trainer

Ron Kamstra

Adres

Konnetlaantje 27
  1435HV Rijsenhout

Welkom bij de tennislessen voor Tennisvereniging Rijsenhout

De in 1970 gerichte Tennisvereniging Rijsenhout is een groeiende tennisvereniging in de kleine dorpsgemeente Rijsenhout, onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer. De vereniging telt momenteel ongeveer 400 leden, waarvan 100 jeugdspelers.  Daarnaast zijn er 40 passief en ondersteunende leden.

Lessen eindigen in maart

Per komend zomerseizoen verzorgt Tennisschool Haarlemmermeer niet meer de lessen voor TV Rijsenhout.

Wil je les, ga dan naar de website van de vereniging voor meer informatie.

Inschrijven lessen (makkelijker op groot scherm dan mobiel)

Voorwaarden

Als je inschrijft, ga je akkoord met het lesreglement en de privacy voorwaarden.

Informatie

Lesschema

Voor de winter geldt dit lesschema (PDF).

Lessen voor de jeugd

Lesgeld: bij de jeugd is het lesgeld in het zomer- en winterseizoen niet bij de contributie inbegrepen. Wij delen in op leeftijd en niveau.

Methode: voor de jeugdlessen volgen wij het Tenniskids programma van de KNLTB.

Lessen voor de volwassenen

Bij de lessen voor volwassenen is er de mogelijkheid voor groeps-,duo- of privélessen. Voor de groepslessen kan je individueel inschrijven of als groep. Iedereen wordt ingedeeld op basis van niveau, leeftijd, en beschikbare tijd.

Je moet lid zijn!

Om lessen op de buitenbanen te volgen moet je lid zijn van T.V. Rijsenhout. Ben je nog geen lid? Ga dan naar de website van de club. Kies daar in menu Over ons de optie Lid worden voor meer informatie en online aanmelden.

Veelgestelde vragen

Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Klik rechts op de vragen voor de antwoorden.

Op het inschrijfformulier geef ik aan op welke dagen en tijden ik naar les kan. Zal ik dan ook les krijgen?

Natuurlijk doen wij ons uiterste best om iedereen op de gewenste dagen en tijden in te delen. Geef liefst zoveel mogelijk dagen en tijden aan. Mocht het niet lukken om u op uw voorkeursdag/tijd in te delen, nemen wij altijd telefonisch contact op om te overleggen.

Op het inschrijfformulier geef ik aan met wie ik samen in de lesgroep wil. Worden we dan ook zo ingedeeld?

Natuurlijk doen wij ook hier ons uiterste best voor. Stem onderling af dat jullie allemaal zo snel mogelijk inschrijven en dezelfde gewenste dagen en tijden invullen. Op het inschrijfformulier is er een mogelijkheid om gewenste partners in te vullen. Naast de gewenste partners kijken we uiteraard ook naar aspecten zoals beschikbaarheid en speelsterkte.

Is er les tijdens de schoolvakanties?

Nee, in principe zijn er geen lessen tijdens de officiële vakanties en feestdagen. Alleen eventuele inhaallessen kunnen, met nadrukkelijke instemming van alle cursisen in de groep en de trainer, in vakantieweken worden ingehaald.

Wat betekent groepsles en privéles?

Wij hebben onze lestypes een naam gegeven om ze administratief te kunnen onderscheiden. Een "Groepsles" is met 3 of meer cursisten in één groep. Bij "Privéles" sta je alleen met de trainer op de baan. "Duoles" is een tussenvorm waarbij je met z'n tweeën les krijgt.

Can you please translate the registration form to English?

You can do that yourself! Click right above on Login and, subsequently on the page that appears, on the American flag. That return back to this page. The registration form will be in English.